۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۶

معاون صنایع دستی کشور:

ایران در رتبه سوم تولید صنایع دستی جهان قرار دارد

ایران در رتبه سوم تولید صنایع دستی جهان قرار دارد

اراک- معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: ایران پس از کشورهای چین و هند رتبه سوم تولید صنایع دستی را در جهان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن نامور مطلق شامگاه دوشنبه در مراسم اختتامیه یازدهمین نمایشگاه صنایع دستی در استان مرکزی با اشاره به برنامه های سرنوشت ساز پیش رو در کشور اظهار داشت: برنامه های ششم توسعه، برنامه های اقتصاد مقاومتی، برنامه های مربوط به دوره پساتحریم و برنامه های آمایش اقلیمی از جمله برنامه های سرنوشت ساز پیش روی کشور هستند که باید با اتخاذ تصمیمات مهم آینده کشور را تغییر دهیم.

وی افزود: اگر ما بتوانیم در این چهار برنامه پیش روی کشور اصل مهم هم افزایی را رعایت کنیم، بدون شک به مقصد نهایی دست پیدا می کنیم و به نوعی باید گفت که ۴ برنامه در ارتباط پیوند تعاملی با یک دیگر هستند و زیربنای یکدیگر را تشکیل می دهند.

معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: آنچه که مشخص است محور برنامه ششم توسعه، توسعه صنایع فرهنگی است و آینده بشری در گرو اهمیت به این موضوع است.

نامور مطلق با اشاره به اثرات حاصل از توجه به صنایع فرهنگی گفت: صنایع فرهنگی می تواند همراه با خود هویت، اشتغالزایی، تولید و ارزآوری را به همراه داشته و حس زیبایی شناسی ایران و هنرمندان ایرانی را به تمام دنیا صادر کرده و باید این نکته را عنوان کرد که هیچ شغلی در دنیا به اندازه صنایع دستی قابلیت اشتغالزایی ندارد.

وی افزود: خوشبختانه استان مرکزی در حوزه بازارهای استانی از رتبه خوبی برخوردار است و توانسته در بحث راه اندازی بازارچه های صنایع دستی جزو استان های پیشگام باشد.

معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: متاسفانه مشکل فروش صنایع دستی یکی از مشکلات مهم ما در بحث صنایع دستی به شمار می آید.

نامور مطلق با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری گفت: زمانی که مقام معظم رهبری سیاست های کلی برنامه ششم توسعه را ابلاغ کردند به طور ویژه در بند ۵۱ جایگاه قابل اهمیتی را به بحث حمایت از صنایع دستی و توجه به این موضوع اختصاص دادند.

وی افزود: حمایت از صنایع دستی دارای هفت بند بوده که مهم ترین حمایت از صنایع دستی گفتمان سازی و فرهنگ سازی در این عرصه است.

معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: سازمان ها و ارگان هایی نظیر صدا وسیما و نیز شهرداری ها در بحث فرهنگ سازی و ترغیب مردم به استفاده از صنایع دستی بسیار مهم بوده و می توانند نقش آفرین باشند.

سید محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز در این مراسم با اشاره به تعداد غرفه های ایجاد شده در این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه تعداد ۲۱۰ غرفه ایجاد شده که به دنبال آن بتوان زمینه حضور ۳۵۰ هنرمند از سراسر کشور را فراهم کرد.

وی افزود: برپایی این نمایشگاه ها گامی مهم و موثر در ایجاد اشتغالزایی بوده و هنرمندان با حضور خود در این فضا می توانند زمینه حضور در بازارهای مختلف را فراهم کنند.

کد خبر 2894908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha